Віталій Кличко закликав киян дотримуватися обмежень, що запровадять у столиці з 5 квітня

Tool items

Мер столиці Віталій Кличко закликав киян дотримуватися обмежень, які міська влада запровадить із 5 квітня. До мешканців столиці мер Києва звернувся під час онлайн-брифінгу.

«Як ви знаєте, через стрімке розповсюдження вірусу та збільшення смертності від нього, Київ із понеділка, 5 квітня, запроваджує більш суворі обмеження. Це – вимушений крок. Ми розуміємо наскільки він непопулярний. Але ситуація – критична. І тут не до міркувань комусь сподобатися та якихось рейтингів! Бо, якщо найближчим часом ми не зупинимо стрімке розповсюдження хвороби, медична система столиці не витримає», – наголосив Віталій Кличко. 

Мер Києва нагадав що з понеділка, 5 квітня, столиця закриває всі школи і дитячі садочки. 

Увесь громадський транспорт – і наземний, і метро – працюватиме за спеціальними перепустками пасажирів. Виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури, тих, хто забепзечує життєдіяльність міста.

«Я вже говорив і ще раз звертаюся до керівників установ, підприємств, закладів – відправити співробітників на дистанційну роботу. Або, кому можливо, надати відпустки. Зробіть це! Не змушуйте людей їздити на роботу, ризикуючи своїм здоров’ям!» – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, на час дії обмежень, заклади громадського харчування зможуть працювати тільки навинос чи доставку. Як, власне, повинні працювати з 20 березня.

Продуктові ярмарки припинили роботу з 1 квітня.

Увесь перелік обмежень та норм роботи, ухвалений рішенням комісії з надзвичайних ситуацій міста, опублікований на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про збільшення розміру статутного капіталу комунального підприємства виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО»
  • Про дострокове припинення повноважень депутата Київської міської ради Порайка А.М.
  • Про звернення Київської міської ради до Комплексу відпочинку «Пуща-водиця» Державного управління справами щодо відмови від права постійного користування на земельну ділянку з кадастровим номером 8000000000:78:318:0003 на вул. Вишгородська, 150 у Оболонському районі міста Києва
  • Про зміну назви комунального підприємства «ЛІК» м. Києва» та реорганізацію шляхом приєднання комунального підприємства «МІСЬКИЙ МАГАЗИН» виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації)
  • Про проведення перевірки належного виконання умов договорів оренди, позички та охоронних договорів укладених щодо комунального майна територіальної громади міста Києва, здійснення контролю за використанням такого майна, орендарем чи користувачем (позичальником) якого є релігійні організації (об’єднання), керівний центр (управління) яких
  • Про надання ОБ'ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «КИЇВЕНЕРГО» земельної ділянки в постійне користування для експлуатації та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на вул. Братиславській, 12 у Деснянському районі міста Києва (625974474)
  • Про деякі питання діяльності загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів «Спеціалізована школа № 193 з поглибленим вивченням української мови і літератури» Подільського району м. Києва
  • Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель (440536446)
  • Про реорганізацію комунального некомерційного підприємства «Київська міська клінічна лікарня № 11» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
  • Про виплату громадянці Даманській Валентині Григорівні одноразової матеріальної допомоги за належну для одержання земельну ділянку