Костянтин Усов: Більшість незаконних ухвал судів від «маршруточної мафії» скасовано

Tool items

Північний апеляційний господарський суд сьогодні, 6 грудня,  задовольнив скарги Департаменту транспортної інфраструктури та скасував ще дві незаконні ухвали Господарського суду м. Києва про забезпечення позовів ТОВ «Ярославь-Авто» та ТОВ «Радонь».

Про це написав заступник голови КМДА Костянтин Усов у своєму телеграм-каналі.

«Місто відновило свої повноваження - перевіряти дотримання перевізниками вимог законодавства та укладених договорів на 10-ти маршрутах ТОВ «Радонь» і 9-ти маршрутах ТОВ «Ярославь-Авто», які були заборонені незаконними ухвалами суду першої інстанції», – пояснив Костянтин Усов.

Заступник голови КМДА зауважив, що напередодні винесення неправомірних ухвал щодо заборони, в тому числі, перевірок, місто розірвало договори з «Ярославь-Авто» за 8-ма маршрутами та з «Радонь» за 3-ма маршрутами.

«За неповні два місяці дії абсурдних ухвал до Департаменту надійшло 37 скарг від пасажирів щодо перевізника ТОВ «Ярославь-Авто» по єдиному, що в них лишився, 545-му маршруту. Ще понад 100 скарг надійшло по решті семи машрутах «Радонь». Департамент транспортної інфраструктури КМДА вже отримав доручення негайно відреагувати на всі ці скарги та у разі виявлення порушень вжити заходи впливу», – розповів Костянтин Усов.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про дострокове припинення повноважень депутата Київської міської ради Порайка А.М.
  • Про звернення Київської міської ради до Комплексу відпочинку «Пуща-водиця» Державного управління справами щодо відмови від права постійного користування на земельну ділянку з кадастровим номером 8000000000:78:318:0003 на вул. Вишгородська, 150 у Оболонському районі міста Києва
  • Про зміну назви комунального підприємства «ЛІК» м. Києва» та реорганізацію шляхом приєднання комунального підприємства «МІСЬКИЙ МАГАЗИН» виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації)
  • Про проведення перевірки належного виконання умов договорів оренди, позички та охоронних договорів укладених щодо комунального майна територіальної громади міста Києва, здійснення контролю за використанням такого майна, орендарем чи користувачем (позичальником) якого є релігійні організації (об’єднання), керівний центр (управління) яких
  • Про особливості звільнення самовільно зайнятих та самовільно забудованих релігійними організаціями (об’єднаннями), керівний центр (управління) яких знаходиться за межами України в державі, яка законом визнана такою, що здійснила військову агресію проти України та/або тимчасово окупувала частину території України, чи які мають канонічні та
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ НАУКОВО-ВИРОБНИЧОМУ ЦЕНТРУ «ЄВРОДІМ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на перетині вулиць Старонаводницької та Лаврської у Печерському районі міста Києва (
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГІЛЬДІЯ НЕРУХОМОСТІ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на просп. Валерія Лобановського, 116 у Голосіївському районі міста Києва (776473016)
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГІЛЬДІЯ НЕРУХОМОСТІ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на просп. Відрадному, 105 у Солом'янському районі міста Києва (472013612)
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГІЛЬДІЯ НЕРУХОМОСТІ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на просп. Відрадному, 105 у Солом'янському районі міста Києва (572001061)
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на вул. Академіка Заболотного, 174-а у Голосіївському районі міста Києва (370188786)