До Дня місцевого самоврядування кращі працівники секретаріату Київради отримали почесні грамоти й відзнаки

Tool items

До Дня місцевого самоврядування кращі працівники секретаріату Київради отримали почесні грамоти й відзнаки

Сьогодні 17-й рік поспіль в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Із цієї нагоди заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів привітав працівників органів місцевого самоврядування, у тому числі співробітників секретаріату Київради. Він зазначив, що європейські колеги високо оцінюють роботу Київради.

“Як голова української делегації в Конгресі місцевих та регіональних влад Ради Європи, я часто буваю у закордонних відрядженнях і представляю місцеве самоврядування України в Європі. І мені дуже приємно, що Київську міську раду відзначають як прогресивний орган, який дбає, щоб голос кожного жителя столиці був врахований і почутий. Я знаю, що робота з петиціями,  громадським бюджетом, загальними зборами, громадськими слуханнями дуже кропітка. Але повірте, це дуже важливо, це цінно. І наші успіхи бачать як міжнародна спільнота, так і самі кияни”, - зазначив Володимир Прокопів.

“Місцеве самоврядування має бути ключовим елементом в налагодженні контакту з людьми. І це свято не лише для співробітників місцевих органів влади, а і всієї громади. Хочу сказати, що державна влада далеко від людей. А органи місцевого самоврядування – це ті, хто найближче, хто спілкується з громадянами кожного дня”,  - зазначив депутат Київради, голова Київської міської державної адміністрації 1996-2006 років Олександр Омельченко.

Кращих працівників секретаріату Київради відзначили почесними грамотами й відзнаками.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про дострокове припинення повноважень депутата Київської міської ради Порайка А.М.
  • Про звернення Київської міської ради до Комплексу відпочинку «Пуща-водиця» Державного управління справами щодо відмови від права постійного користування на земельну ділянку з кадастровим номером 8000000000:78:318:0003 на вул. Вишгородська, 150 у Оболонському районі міста Києва
  • Про зміну назви комунального підприємства «ЛІК» м. Києва» та реорганізацію шляхом приєднання комунального підприємства «МІСЬКИЙ МАГАЗИН» виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації)
  • Про проведення перевірки належного виконання умов договорів оренди, позички та охоронних договорів укладених щодо комунального майна територіальної громади міста Києва, здійснення контролю за використанням такого майна, орендарем чи користувачем (позичальником) якого є релігійні організації (об’єднання), керівний центр (управління) яких
  • Про особливості звільнення самовільно зайнятих та самовільно забудованих релігійними організаціями (об’єднаннями), керівний центр (управління) яких знаходиться за межами України в державі, яка законом визнана такою, що здійснила військову агресію проти України та/або тимчасово окупувала частину території України, чи які мають канонічні та
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ НАУКОВО-ВИРОБНИЧОМУ ЦЕНТРУ «ЄВРОДІМ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на перетині вулиць Старонаводницької та Лаврської у Печерському районі міста Києва (
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГІЛЬДІЯ НЕРУХОМОСТІ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на просп. Валерія Лобановського, 116 у Голосіївському районі міста Києва (776473016)
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГІЛЬДІЯ НЕРУХОМОСТІ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на просп. Відрадному, 105 у Солом'янському районі міста Києва (472013612)
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГІЛЬДІЯ НЕРУХОМОСТІ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на просп. Відрадному, 105 у Солом'янському районі міста Києва (572001061)
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на вул. Академіка Заболотного, 174-а у Голосіївському районі міста Києва (370188786)