Київські школярі передали гуманітарну допомогу підрозділам 112-ї окремої бригади територіальної оборони міста Києва

Tool items

Київські школярі передали гуманітарну допомогу підрозділам 112-ї окремої бригади територіальної оборони міста Києва, у складі якої служить депутат Київської міської ради Віталій Павлик. 

За словами Віталія Павлика, війна стосується кожного, діти та дорослі докладають зусилля та направляють власні ресурси задля допомоги українським бійцям, які на лінії зіткнення протистоять окупантам. 

«На передовій ми сильні духом, і мотивацією та підтримкою для нас є допомога, яка надходить з тилу. Зокрема нещодавно отримали теплі речі, ліки, продукти харчування та обереги, які зібрали учні київських гімназій №261 та №267, а також спеціалізованої загальноосвітньої школи №274. Дякую юним киянам, їх педагогам та батькам за надану допомогу. Український шлях до перемоги непростий, оскільки окупанти не полишають спроб знищити нашу націю та державу. Спільно з побратимами продовжуємо виконувати бойові розпорядження на Харківщині. На лінії фронту тривають запеклі бої, у ході яких захисники та захисниці отримують бойові травми. Завдання нашого підрозділу – оперативно надавати їм екстрену допомогу та вивозити поранених з поля бою. Разом наближаємо українську перемогу», – розповів Віталій Павлик. 

Депутат додав, що в умовах війни вчасне надання першої допомоги та евакуація зберігає життя поранених.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про дострокове припинення повноважень депутата Київської міської ради Порайка А.М.
  • Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 20 січня 2022 року № 4175/4216 «Про затвердження міської цільової програми з організації військової служби, виконання військового обов’язку, мобілізаційної підготовки і територіальної оборони у місті Києві «Захисник Києва» на 2022-2024 роки»
  • Про запровадження щорічного міського конкурсу «Мистецькі Горизонти»
  • Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 14 грудня 2023 року № 7531/7572 «Про бюджет міста Києва на 2024 рік»
  • Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2024–2026 роки
  • Про застосування статті 50 Регламенту Київської міської ради, затвердженого рішенням Київської міської ради від 04.11.2021 № 3135/3176 до рішення Київської міської ради від 05.10.2023 № 7124/7165 «Про затвердження Порядку проведення в місті Києві електронних консультацій з громадськістю та вивчення громадської думки в електронній формі щодо
  • Про створення комунального підприємства «Муніципальне управління побутовими відходами» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
  • Про реорганізацію вечірньої середньої школи ІІ-ІІІ ступенів № 4 м. Києва шляхом приєднання до Ліцею № 176 імені Мігеля де Сервантеса Сааведри Дніпровського району м. Києва
  • Про включення до Переліку першого типу частини нежитлової будівлі комунальної власності територіальної громади міста Києва
  • Про визнання таким, що втратило чинність рішення Київської міської ради від 27 жовтня 2022 року № 5481/5522 «Про деякі питання реалізації рішення Київської міської ради від 18 червня 2009 року № 627/1683 «Про деякі питання реалізації Закону України «Про житловий фонд соціального призначення» в умовах воєнного стану