Подати пропозиції щодо перетворення першого поверху мерії можуть всі бажаючі

схема розміщення приміщень

Tool items

Подати пропозиції щодо перетворення першого поверху мерії можуть всі бажаючі

Завдяки співпраці громадськості та представників влади мерія невдовзі зміниться. Фізично перетвориться лише її перший поверх, але це дозволить кардинально змінити спосіб спілкування між владою і містянами. Реконструкції точно бути, бо за це нещодавно проголосувала Київрада.

В основу проекту реконструкції будуть покладені комплексні напрацювання «Агентів змін»:

Рекомендації, що були отримані в результаті кількамісячних досліджень.

Воркшоп двох мультидисциплінарних команд, на якому було розроблено функціональне зонування першого поверху.

— Дизайн-концепція інтер’єру (поки що в розробці).

У середині березня буде оголошено відкритий тендер і знайдено компанію, яка перетворить ці напрацювання в робочий проект і втілить його в життя.

“Хочемо, щоб нове приміщення не лише сучасно виглядало, але й розкривало цінності і принципи роботи. Відкритість для міста, зручність та зрозумілість для його мешканців і гостей — ось заради чого почали процес реконструкції”, - зазначає представник команди Агентів змін Максим Головко.

У самій мерії наголошують: публічний простір має стати місцем ефективної взаємодії між містянами, активістами та міською владою.

“У моєму розумінні, це зовсім не ремонт, не реконструкція, це зміна самої системи комунікації влади з людьми. Я дуже хочу, щоб у цьому процесі було мінімум участі міської влади і максимум організацій, як власне було і під час дослідження. І я б дуже хотів, щоб той кінцевий результат, який ми отримаємо в міській раді, був прикладом для багатьох інших державних установ”, — зазначив заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів.

Наразі міська влада та активісти докладають усіх зусиль, аби процес реконструкції пройшов максимально відкрито, і кожен киянин міг вплинути на його результат та отримати новий корисний простір.

Якщо у вас є пропозиції щодо покращення концепції або застереження, які варто врахувати, обов’язково напишіть «Агентам змін»: [email protected]. Лише разом ми зможемо досягти цієї мети. 

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про дострокове припинення повноважень депутата Київської міської ради Порайка А.М.
  • Про звернення Київської міської ради до Комплексу відпочинку «Пуща-водиця» Державного управління справами щодо відмови від права постійного користування на земельну ділянку з кадастровим номером 8000000000:78:318:0003 на вул. Вишгородська, 150 у Оболонському районі міста Києва
  • Про зміну назви комунального підприємства «ЛІК» м. Києва» та реорганізацію шляхом приєднання комунального підприємства «МІСЬКИЙ МАГАЗИН» виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації)
  • Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 20 січня 2022 року № 4175/4216 «Про затвердження міської цільової програми з організації військової служби, виконання військового обов’язку, мобілізаційної підготовки і територіальної оборони у місті Києві «Захисник Києва» на 2022-2024 роки»
  • Про поновлення приватному акціонерному товариству «АГРОФІРМА «ТЕПЛИЦІ УКРАЇНИ» договору оренди земельної ділянки від 07 серпня 2006 року № 75-6-00299 (зі змінами) на вул. Берковецькій, 6 у Святошинському районі м. Києва (507105232, 710909043)
  • Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 13.07.2023 № 6880/6921 «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають усуненню із публічного простору міста Києва»
  • Про застосування статті 50 Регламенту Київської міської ради, затвердженого рішенням Київської міської ради від 04.11.2021 № 3135/3176 до рішення Київської міської ради від 05.10.2023 № 7125/7166 «Про затвердження Порядку проведення в місті Києві конкурсів з визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації
  • Про зміну типу та найменування деяких закладів загальної середньої освіти Печерського району міста Києва
  • Про застосування статті 50 Регламенту Київської міської ради, затвердженого рішенням Київської міської ради від 04.11.2021 № 3135/3176 до рішення Київської міської ради від 05.10.2023 № 7124/7165 «Про затвердження Порядку проведення в місті Києві електронних консультацій з громадськістю та вивчення громадської думки в електронній формі щодо
  • Про створення комунального підприємства «Муніципальне управління побутовими відходами» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)