У Дніпровському районі діти долучились до творчого конкурсу «Я вірю в Україну і свій народ!»

Tool items

У Дніпровському районі Києва пройшов відкритий конкурс дитячої творчості «Я вірю в Україну і свій народ!», де вихованці місцевих навчальних закладів продемонстрували свої таланти в різних видах мистецтва. Захід зібрав багато творчих робіт, серед яких були мотанки, малюнки, картини, ікебани, прикраси та інші витвори мистецтва.

Як зазначив депутат Київської міської ради Тарас Криворучко, конкурс став святом творчості, яке об'єднало не лише дітей, але й батьків, педагогів та громадськість району.

«Наші діти – справжні таланти, і такі заходи демонструють, наскільки потужний творчий потенціал має наша молодь. Ці роботи та виступи не просто прояви мистецтва, вони відображають любов до рідної землі та нашу спільну віру у краще майбутнє. Юні переможці творчого конкурсу «Я вірю в Україну і свій народ!» отримали подяки та подарунки. Я щиро вдячний нашим захисникам, завдяки яким ми можемо влаштовувати такі заходи. Разом ми будуємо сильну Україну», – зазначив Тарас Криворучко.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про звернення Київської міської ради до Президента України щодо вжиття невідкладних заходів спрямованих на визволення українських військовополонених із російського полону
  • Про передачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАПІТАЛ ПРОДАКШН ПЛЮС» земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на вул. Сім'ї Кульженків, 14 в Оболонському районі міста Києва (344463577)
  • Про звернення Київської міської ради до Голови Верховної Ради України щодо термінового вирішення питання захисту енергетичної інфраструктури
  • Про викуп земельних ділянок та об’єктів нерухомого майна, що на них розміщені для суспільних потреб
  • Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 30 березня 2022 року № 4550/4591 «Про Порядок використання коштів Програми вирішення депутатами Київської міської ради соціально-економічних проблем, виконання передвиборних програм та доручень виборців в умовах воєнного стану»
  • Про надання громадянці Грисюк Ользі Самуїлівні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у пров. Олександра Воїнова, 11 у Подільському районі міста Києва (201945248)
  • Про відмову громадянці Філімоновій Вірі Петрівні у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у пров. 4-му Садовому, 27 у Деснянському районі міста Києва (473019039)
  • Про надання КИЇВСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ земельної ділянки в постійне користування для експлуатації та обслуговування будівель закладів освіти на вул. Білоруській, 22 у Шевченківському районі міста Києва (621174415)
  • Про надання Управлінню освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації земельної ділянки в постійне користування для експлуатації та обслуговування будівель і споруд закладу освіти (спеціалізованої школи-інтернату № 25) на вул. Ф. Максименка, 28 у Оболонському районі міста Києва (462414499)
  • Про надання ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, експлуатації та обслуговування комплектної трансформаторної підстанції на вул. Лісній в Оболонському районі міста Києва (413018504)