Володимир Бондаренко нагородив Подяками Київського міського голови особовий склад Голосіївського районного управління ГУ ДСНС України

Tool items

У столиці нагородили Подяками Київського міського голови особовий склад Голосіївського районного управління ГУ ДСНС України у місті Києві. Від імені Київського міського голови Віталія Кличка Подяки вручив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, та спільно з депутатами Київської міської ради Дмитром Калініченком та Вадимом Іванченком подякував усім працівникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій за їх щоденну роботу.

Як зазначив Володимир Бондаренко, сьогодні слова врятувати та допомогти із девізу рятівників виходять на перші місця, оскільки час диктує правила.

«Прожити одне життя, щоб врятувати тисячі. Рятувальники – це ті, хто першими ліквідовують наслідки терористичних атак росії, рятують життя, розбирають завали, займаються розмінуванням. Сьогодні від імені Київського міського голови Віталія Кличка вручив відзнаки міста особовому складу Голосіївського районного управління ГУ ДСНС України. Місто допомагає не тільки відзнаками, оскільки ми забезпечуємо нову техніку, за рахунок міського бюджету або залучаємо від іноземних партнерів. А також сприяємо будівництву нових пожежних депо, коштом киян закуповуємо новий інвентар та обладнання. Оскільки справа порятунку життів – спільна справа», – наголосив Володимир Бондаренко.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про звернення Київської міської ради до Президента України щодо вжиття невідкладних заходів спрямованих на визволення українських військовополонених із російського полону
  • Про передачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАПІТАЛ ПРОДАКШН ПЛЮС» земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на вул. Сім'ї Кульженків, 14 в Оболонському районі міста Києва (344463577)
  • Про звернення Київської міської ради до Голови Верховної Ради України щодо термінового вирішення питання захисту енергетичної інфраструктури
  • Про викуп земельних ділянок та об’єктів нерухомого майна, що на них розміщені для суспільних потреб
  • Про надання Ритуальній службі спеціалізованому комунальному підприємству «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) земельної ділянки в постійне користування для експлуатації будівель на вул. Стеценка, 22 у Подільському районі міста Києва (
  • Про надання Управлінню освіти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації земельної ділянки в постійне користування для експлуатації та обслуговування будівлі закладу освіти у пров. Ромському, 2 у Подільському районі міста Києва (583144485)
  • Про надання КИЇВСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ОБ’ЄДНАННЮ ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ МІСТА «КИЇВЗЕЛЕНБУД» земельної ділянки в постійне користування для утримання зелених насаджень та обслуговування скверу на Андріївському узвозі у Подільському районі міста Києва (244736279)
  • Про надання КИЇВСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ОБ’ЄДНАННЮ ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ МІСТА «КИЇВЗЕЛЕНБУД» земельної ділянки в постійне користування для створення, утримання та експлуатації зелених насаджень загального користування (скверу) на просп. Володимира Івасюка, 54-56 у Оболонському районі міста Києва (354414134)
  • Про надання КИЇВСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ОБ’ЄДНАННЮ ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ МІСТА «КИЇВЗЕЛЕНБУД» земельної ділянки в постійне користування для експлуатації скверу на Подільському узвозі у Шевченківському районі міста Києва (758206440)
  • Про надання КИЇВСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ОБ’ЄДНАННЮ ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ МІСТА «КИЇВЗЕЛЕНБУД» земельної ділянки в постійне користування для утримання та експлуатації зелених насаджень загального користування на вул. Прирічній, 1-5 в Оболонському районі міста Києва (600784413)