У столиці пройшов перший київський форум молодіжних рад «Молодь діє в серці нашої країни», який об'єднав молодь з різних регіонів України

Tool items

У столиці пройшов перший київський форум молодіжних рад «Молодь діє в серці нашої країни», який об'єднав молодь з різних регіонів України.

За ініціативи Київської міської молодіжної ради форум організувала Київська міська рада за сприяння Офісу Ради Європи в Україні, Управління туризму та промоцій КМДА та Національного заповідника «Києво-Печерська лавра».

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, молодіжна політика не має меж, і є частиною всіх сфер життєдіяльності. 

«У столиці ми робимо все можливе, щоб підтримувати молодіжні ініціативи. Київ стає найбільшою платформою, де молодь реалізовує свої ідеї та проєкти. Ми створили середовище, де учні, студенти, представники громадських молодіжних організацій відчувають, що їх голос важливий і почутий. Зараз час змін, і ці зміни мають йти від молоді. Нам потрібні нові погляди та підходи для розбудови майбутнього нашої столиці. Молодь демонструє свій потенціал, і це надзвичайно важливо», – наголосив Володимир Бондаренко.

Начальниця Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова зауважила, що молодь – це не лише майбутнє, але й рушійна сила сьогодення, яка своєю енергією та креативністю формує новий образ України.

«Представники молодіжних рад попри всі наші виклики воєнного часу з’їхалися з різних куточків України до столиці, щоб зустрітися всім разом для здійснення потужних ініціатив в одній з найяскравіших київських перлин – Києво-Печерській лаврі. Подібного роду зустрічі дають новий імпульс розвитку держави, сприяють залученню інвестицій та формуванню правильного іміджу на міжнародній арені. Міська влада підтримує молодь, оскільки така синергія дає позитивні результати. Зі свого боку ми постійно залучаємо молодь на стажування, до організації різноманітних заходів, а також до «Академії гостинності» та ще багато інших проєктів», – додала Марина Радова.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про звернення Київської міської ради до Верховної Ради України щодо підтримки проєкту Закону України №11161 «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та державний реєстр майна,
  • Про звернення Київської міської ради до Кабінету міністрів України та Міністерства оборони України щодо збільшення обсягів бронювання військовозобов’язаних працівників КАРС «Київська служба порятунку»
  • Про затвердження змін до Порядку часткового відшкодування вартості незалежних джерел електричної енергії, які придбані об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельними кооперативами, обслуговуючими кооперативами, юридичними особами, основний вид діяльності яких 81.10 «Комплексне обслуговування об'єктів», та
  • Про внесення змін до міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров’я столиці» на 2024–2025 роки
  • Про внесення змін до міської цільової програми «Громадське здоров'я» на 2022 - 2025 роки
  • Про передачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГІЛЬДІЯ НЕРУХОМОСТІ» земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування лінійних об’єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на вул. Глибочицькій, 12 у Шевченківському районі міста Києва (зміна цільового призначення) (569439707)
  • Про надання ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ДНІПРОВСЬКИЙ РИНОК» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та обслуговування лінійних об'єктів енергетичної та транспортної інфраструктури (заїзди-виїзди) на просп. Воскресенському, 19-а у Дніпровському районі міста Києва (457015489)
  • Про поновлення товариству з обмеженою відповідальністю «РЕ-ІНВЕСТ» договору оренди земельної ділянки від 26 листопада 2012 року № 91-6-00983 (зі змінами) для обслуговування та експлуатації адміністративного будинку, гаражів та будівництва об'єктів транспортної інфраструктури (автостоянки) на перетині вул. Лук'янівської та вул.
  • Про передачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СВОЇ ХАБ» земельної ділянки в оренду для експлуатації та обслуговування майнового комплексу на бульв. Вацлава Гавела, 26 у Солом'янському районі міста Києва (565444423)
  • Про передачу громадянці Казімко Людмилі Василівні у приватну власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на вул. Родини Рудинських, 1 у Дарницькому районі міста Києва (562239464)