Віталій Кличко вручив нагороди родинам загиблих киян-Захисників України

Tool items

Мер Києва Віталій Кличко у столичній мерії вручив нагороди родинам загиблих киян-Захисників України. Посмертно медаллю «Честь. Слава. Держава» нагороджені 28 військовослужбовців.

«Сьогодні більше 100 тисяч киян та киянок продовжують боронити Україну на передовій. Наші Захисники роблять усе, щоб звільнити нашу землю від російських варварів. Серед киян-військових є поранені. Є ті, хто в полоні чи зникли безвісти. І, на жаль, є загиблі герої. Сьогодні ми зібралися, щоб вшанувати пам’ять ваших рідних та близьких, які віддали своє життя за нашу свободу і незалежність, бʼючись із ворогом на найзапекліших напрямках фронту. Історія кожного Захисника та кожної Захисниці – це історія про сміливість, самовідданість і любов до України. Ваші рідні – справжні Герої!» – наголосив Віталій Кличко.

Мер Києва подякував усім українським воїнам, які боронять сьогодні Україну. А пам’ять полеглих Захисників присутні на церемонії вшанували хвилиною мовчання.

«Сьогодні від громади Києва вручаємо вам нагороди «Честь. Слава. Держава», якими ваші рідні удостоєні, на жаль, посмертно. Ці нагороди – наша шана, пам’ять і вдячність тим Героям, які стали на захист України, її майбутнього. І поклали за це свої життя», – підкреслив Віталій Кличко.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про звернення Київської міської ради до Верховної Ради України щодо підтримки проєкту Закону України №11161 «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та державний реєстр майна,
  • Про звернення Київської міської ради до Кабінету міністрів України та Міністерства оборони України щодо збільшення обсягів бронювання військовозобов’язаних працівників КАРС «Київська служба порятунку»
  • Про затвердження змін до Порядку часткового відшкодування вартості незалежних джерел електричної енергії, які придбані об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельними кооперативами, обслуговуючими кооперативами, юридичними особами, основний вид діяльності яких 81.10 «Комплексне обслуговування об'єктів», та
  • Про внесення змін до міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров’я столиці» на 2024–2025 роки
  • Про внесення змін до міської цільової програми «Громадське здоров'я» на 2022 - 2025 роки
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки з кадастровим номером 8000000000:85:311:0033 в межах вулиць Кирилівської, Нижньоюрківської та пров. Мильного у Подільському районі міста Києва та внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 27 грудня 2006 року за № 85-6-00301 (зі змінами) (333049629)
  • Про поновлення ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ РЕСТОРАН «ДІЛОВІ ЗУСТРІЧІ» договору оренди земельної ділянки від 23 серпня 2006 року № 82-6-00380 (зі змінами) для будівництва, експлуатації та обслуговування готельного комплексу на вул. Круглоуніверситетській, 5-7 у Печерському районі м. Києва (408050670, 673720570)
  • Про передачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «НАТХНЕННЯ» земельної ділянки в оренду для експлуатації та обслуговування будівель закладів освіти на вул. Самійла Кішки, 7-б у Голосіївському районі міста Києва (зміна цільового призначення) (788807396)
  • Про продаж земельної ділянки на земельних торгах (аукціоні) для розміщення закладу громадського призначення на вул. Миколи Юнкерова в Оболонському районі м. Києва (480497956)
  • Про передачу громадянину Лапі Ігорю Миколайовичу у приватну власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на вул. Нивській, 8-1 у Шевченківському районі міста Києва (227871763)