У Києві облаштовують інклюзивний пішохідний маршрут до Центру соціальних служб Святошинського району

Tool items

У Києві облаштовують інклюзивний пішохідний маршрут до Центру соціальних служб Святошинського району. 

Як зазначила депутатка Київської міської ради Олеся Зубрицька, спільно з представниками РДА та комунальними службами розпочато реалізацію проєкту інклюзивного пішохідного маршруту до приміщення центру. 

«Облаштування цього маршруту забезпечить зручний доступ від найближчої зупинки громадського транспорту до Центру соціальних служб Святошинського району. Міська влада за дорученням мера Києва Віталія Кличка працює над тим, щоб безбар'єрними та доступними для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення були не лише об'єкти соціальної, медичної та житлової інфраструктури, а й шляхи руху до них. Враховуючи те, що у будівлі Центру соціальних служб розташоване Управління соціальної та ветеранської політики району, підрозділ Центру надання адміністративних послуг, районне управління пенсійного фонду та районний центр зайнятості, куди щоденно приходять дуже багато людей, у тому числі люди з інвалідністю, люди похилого віку, матері з маленькими дітьми та інші маломобільні групи населення», – наголосила Олеся Зубрицька. 

Депутатка додала, що у столиці створюють міське середовище, яке буде комфортним і доступним для всіх мешканців.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про звернення Київської міської ради до Верховної Ради України щодо підтримки проєкту Закону України №11161 «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та державний реєстр майна,
  • Про звернення Київської міської ради до Кабінету міністрів України та Міністерства оборони України щодо збільшення обсягів бронювання військовозобов’язаних працівників КАРС «Київська служба порятунку»
  • Про затвердження змін до Порядку часткового відшкодування вартості незалежних джерел електричної енергії, які придбані об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельними кооперативами, обслуговуючими кооперативами, юридичними особами, основний вид діяльності яких 81.10 «Комплексне обслуговування об'єктів», та
  • Про внесення змін до міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров’я столиці» на 2024–2025 роки
  • Про внесення змін до міської цільової програми «Громадське здоров'я» на 2022 - 2025 роки
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РІТ-УКРАЇНА» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування лінійних об'єктів енергетичної, транспортної інфраструктури на вул. Римській (Римського-Корсакова) у Голосіївському районі міста Києва (340159792)
  • Про передачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БКМ АУДИТ» земельної ділянки в оренду для експлуатації та обслуговування будівель торгівлі на вул. Миколи Кибальчича, 15-В у Дніпровському районі міста Києва (404395847)
  • Про передачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛІГА ЛТД» земельної ділянки в оренду для експлуатації та обслуговування будівель торгівлі на вул. Миколи Кибальчича, 15-Г у Дніпровському районі міста Києва (606053994)
  • Про надання ОБ'ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «БАЖАНА 30» земельної ділянки в постійне користування для експлуатації та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на просп. Бажана Миколи, 30 у Дарницькому районі міста Києва (523044138)
  • Про укладення на новий строк з гаражно - будівельним кооперативом «ВИГУРІВЩИНА – 4» договору оренди земельної ділянки від 16 квітня 2021 року № 332 для експлуатації та обслуговування гаражів на перетині вулиць Милославської та Електротехнічної у Деснянському районі м. Києва (531805882)