В Оболонському районі обговорюють питання покращенням умов проживання мешканців ОСББ та ЖБК

Tool items

В Оболонському районі депутатка Київської міської ради Ганна Свириденко спільно з представниками Асоціації ОСББ і ЖБК обговорила ряд ключових питань, які стосуються покращення умов проживання мешканців багатоповерхівок.

Як зазначила Ганна Свириденко, першим питанням до обговорення стало фінансування новостворених ОСББ, оскільки це дуже впливає на процес формування об'єднань.

«Представники об'єднань співвласників багатоквартирних будинків зустрічі наполягають на збільшенні фінансування новостворених ОСББ. Крім цього, не менш важливим є питання сталих повноважень голів ОСББ та ЖБК. Представники громади виступають за розширення повноважень та встановлення індикаторів контролю з метою забезпечення їх ефективного виконання, щоб зробити процес управління більш прозорим і відповідальним. Також було обговорено питання ефективності роботи Фонду модернізації та розвитку житлового фонду міста Києва, зокрема вивчали алгоритми призначення та розподілу коштів. Беру все під особистий контроль. Вже направила відповідні депутатські звернення до Київради та КМДА», – наголосила Ганна Свириденко.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про передачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГАЛІЛЕЯ-КОНСТРАКТ» земельної ділянки в оренду для експлуатації та обслуговування будівель закладів освіти на вул. Композитора Мейтуса, 5а у Голосіївському районі міста Києва (зміна цільового призначення) (677213902)
  • Про передачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГІЛЬДІЯ НЕРУХОМОСТІ» земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування лінійних об’єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на вул. Юрія Іллєнка, 50 у Шевченківському районі міста Києва (зміна цільового призначення) (671183939)
  • Про надання КИЇВСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ОБ’ЄДНАННЮ ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ МІСТА «КИЇВЗЕЛЕНБУД» земельних ділянок у постійне користування для утримання зелених насаджень на вул. Кирилівській, 122/1, 124, 126/2 у Подільському районі міста Києва (439446803)
  • Про надання КИЇВСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ОБ’ЄДНАННЮ ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ МІСТА «КИЇВЗЕЛЕНБУД» земельної ділянки в постійне користування для обслуговування та експлуатації зелених насаджень загального користування на вул. Левка Лук’яненка, 13-15 в Оболонському районі міста Києва (502644642)
  • Про надання Київському комунальному об’єднанню зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста «Київзеленбуд» земельної ділянки у постійне користування для обслуговування та експлуатації зелених насаджень загального користування на бульв. Миколи Міхновського у Печерському районі міста Києва (244721654)