У Київраді відбувся семінар, присвячений обговоренню основних принципів взаємодії у процесі роботи, спілкування та надання послуг людям з інвалідністю

Tool items

Для співробітників та депутатів Київської міської ради провели навчальний семінар під час якого було обговорено основні принципи взаємодії у процесі роботи, спілкування та надання послуг людям з інвалідністю. 

Як зазначила Уповноважена Київської міської ради з прав осіб з інвалідністю Леся Петрівська, важливо, щоб всі мешканці столиці вільно спілкувалась з людьми з інвалідністю та уникала стереотипних бар'єрів.

«Київ бореться за статус європейської столиці рівних можливостей, де кожна людина отримує доступ до всіх послуг та об'єктів. Тому, щоб формувати дійсно інклюзивне суспільство кожен і кожна мають розуміти елементарні принципи взаємодії у процесі роботи, спілкування та надання послуг людям, які мають інвалідність. Під час семінару було представлено ключові аспекти подолання бар'єрів у комунікації. Спочатку учасники розглянули загальну характеристику проблем, які виникають у людей з інвалідністю під час спілкування, отриманні інформації та послуг. Це дозволило краще зрозуміти їх потреби. Працюємо над створенням більш дружнього середовища для всіх людей», – наголосила Леся Петрівська.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про звернення Київської міської ради до Президента України щодо вжиття невідкладних заходів спрямованих на визволення українських військовополонених із російського полону
  • Про передачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАПІТАЛ ПРОДАКШН ПЛЮС» земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на вул. Сім'ї Кульженків, 14 в Оболонському районі міста Києва (344463577)
  • Про звернення Київської міської ради до Голови Верховної Ради України щодо термінового вирішення питання захисту енергетичної інфраструктури
  • Про викуп земельних ділянок та об’єктів нерухомого майна, що на них розміщені для суспільних потреб
  • Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 30 березня 2022 року № 4550/4591 «Про Порядок використання коштів Програми вирішення депутатами Київської міської ради соціально-економічних проблем, виконання передвиборних програм та доручень виборців в умовах воєнного стану»