Віталій Кличко: Київ отримав нову партію допомоги від німецьких партнерів

Tool items

Столиця отримала нову партію допомоги від німецьких партнерів. таким чином, нові сучасні карети швидкої допомоги, пожежний автомобіль, комунальну техніку, мікроавтобус та 20-тонну вантажівку гуманітарної допомоги. Мер Київ Віталій Кличко отримав, що вже з наступного тижня отримані автівки працюють для киян.

«Сьогодні Київ потребує допомоги від наших німецьких друзів – Вільної землі Баварії та від району Шарлоттенбург міста Берліна. Баварія передала українській столиці 20-тонну вантажівку гуманітарної допомоги та 6 автомобілів. всього, 3 нові сучасні машини швидкої допомоги Renault, мікроавтобус Ford, пожежний Mercedes та автомобіль Iveco. Вже з наступного тижня ці автівки працюватимуть для киян. Шарлоттенбург передав 2 вантажних автомобіля – MAN та Mersedes та багатофункціональний комунальний агрегат Bobcat. А також 2 генератори та електроінструмент. Автомобілі та агрегати будуть працювати в одному з районів столиці. А генератори та електроінструмент виробництва керуючої компанії району», – розповів Віталій Кличко.

Мер Київ подякував друзям із Німеччини та всім міжнародним партнерам за всебічну підтримку і дуже важливу для столиці допомогу. Адже в умовах війни місто необхідно оперативно та ефективно реагувати на виклики та надзвичайні ситуації.

весь, загалом від початку широкомасштабної війни Київ залучив та отримав у якості допомоги від європейських партнерів і благодійників загалом 55 пожежних авто. Із них 14 – нових, найсучасніших, з можливістю піногасіння (два таких авто Київ передав Харкову). А також отримали 50 сучасних карет швидкої допомоги та 82 міських автобуса.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про звернення Київської міської ради до Президента України щодо вжиття невідкладних заходів спрямованих на визволення українських військовополонених із російського полону
  • Про передачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАПІТАЛ ПРОДАКШН ПЛЮС» земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на вул. Сім'ї Кульженків, 14 в Оболонському районі міста Києва (344463577)
  • Про звернення Київської міської ради до Голови Верховної Ради України щодо термінового вирішення питання захисту енергетичної інфраструктури
  • Про викуп земельних ділянок та об’єктів нерухомого майна, що на них розміщені для суспільних потреб
  • Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 30 березня 2022 року № 4550/4591 «Про Порядок використання коштів Програми вирішення депутатами Київської міської ради соціально-економічних проблем, виконання передвиборних програм та доручень виборців в умовах воєнного стану»