Киян запрошують взяти участь у конкурсі на найкращий палісадник

Tool items

Киян запрошують взяти участь у конкурсі на найкращий палісадник.

За словами депутатки Київської міської ради, засновниці ГО «Місто-сад» Євгенії Кулеби, конкурс проходить у рамках реалізації проєкту «Сади», який спрямований на те, щоб просувати садівництво як символ національної стійкості, незламності та відновлення України.

«У рамках реалізації проєкту оголошено конкурс палісадників. Палісадник – це невеликий огороджений садок-клумба перед будинком, який є практично в кожному нашому дворі. Ми хочемо, щоб кожен та кожна мали можливість показати красу, створену власними руками та розказати про свій досвід взаємодії з рослинами», – розповіла Євгенія Кулеба.

Депутатка додала, що вирощування рослин в умовах війни допоможе українцям вистояти та повернутися до звичного життя.

«Військова агресія рф зруйнувала звичайне життя українців. Сьогодні росія руйнує українські міста, зокрема знищує нашу сільськогосподарську техніку, обстрілює підприємства, краде запаси їжі та паливо. Окупанти блокують порти, мінують поля, вбивають мирних жителів. Робота українських фермерів знаходиться під постійною загрозою. Ми хочемо показати, що рослини – годують, лікують та об’єднують. Вирощування рослин зараз дає можливість для багатьох людей, яка дозволяє повернутись до звичного способу життя. Бо ж сад сьогодні – це одна з небагатьох речей в нашому світі, яку може контролювати господар», – зазначила Євгенія Кулеба.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі потрібно:
– мати палісадник, за яким доглядаєте; 
– розповісти про історію його створення та рослини, які в ньому ростуть.    

Фото вирощених квітів та історію створення палісадника потрібно надіслати до 05 листопада на електронну пошту: [email protected].

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про дострокове припинення повноважень депутата Київської міської ради Порайка А.М.
  • Про звернення Київської міської ради до Комплексу відпочинку «Пуща-водиця» Державного управління справами щодо відмови від права постійного користування на земельну ділянку з кадастровим номером 8000000000:78:318:0003 на вул. Вишгородська, 150 у Оболонському районі міста Києва
  • Про зміну назви комунального підприємства «ЛІК» м. Києва» та реорганізацію шляхом приєднання комунального підприємства «МІСЬКИЙ МАГАЗИН» виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації)
  • Про проведення перевірки належного виконання умов договорів оренди, позички та охоронних договорів укладених щодо комунального майна територіальної громади міста Києва, здійснення контролю за використанням такого майна, орендарем чи користувачем (позичальником) якого є релігійні організації (об’єднання), керівний центр (управління) яких
  • Про особливості звільнення самовільно зайнятих та самовільно забудованих релігійними організаціями (об’єднаннями), керівний центр (управління) яких знаходиться за межами України в державі, яка законом визнана такою, що здійснила військову агресію проти України та/або тимчасово окупувала частину території України, чи які мають канонічні та
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ НАУКОВО-ВИРОБНИЧОМУ ЦЕНТРУ «ЄВРОДІМ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на перетині вулиць Старонаводницької та Лаврської у Печерському районі міста Києва (
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГІЛЬДІЯ НЕРУХОМОСТІ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на просп. Валерія Лобановського, 116 у Голосіївському районі міста Києва (776473016)
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГІЛЬДІЯ НЕРУХОМОСТІ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на просп. Відрадному, 105 у Солом'янському районі міста Києва (472013612)
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГІЛЬДІЯ НЕРУХОМОСТІ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на просп. Відрадному, 105 у Солом'янському районі міста Києва (572001061)
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на вул. Академіка Заболотного, 174-а у Голосіївському районі міста Києва (370188786)