Володимир Бондаренко: Кадетство – це майбутня еліта українського війська

Tool items

З нагоди Дня Конституції України заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко відвідав ліцей-інтернат №23 «Кадетський корпус» імені Володимира Великого.

За словами Володимира Бондаренка, у навчальному закладі у кращих військових традиціях виховують кадетів, які в майбутньому вірно будуть служити та захищати нашу державу від ворогів.

«Юні українці в ліцеї-інтернаті опановують вміння та навички на основі кадетської честі. Вихованці вивчають військовому службу, етику, культуру, мистецтво, історію, основи самопідготовки. Спільно з педагогічним колективом навчального закладу обговорили механізми вдосконалення освітньої програми. Кадетська освіта та виховання базуються на основі духу патріотизму, честі, цінності дружби, громадянської гідності. Ми виховуємо нове українське покоління, яке буде боронити нашу землю від ворогів. Дивлячись в очі цим дітям відчуваєш головне, – ми нація переможців. Все буде Україна», – наголосив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради додав, що у цей складний воєнний час необхідно забезпечувати якісну підготовку військових кадрів для нової сучасної української армії.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про звернення Київської міської ради до Верховної Ради України щодо підтримки проєкту Закону України №11161 «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та державний реєстр майна,
  • Про звернення Київської міської ради до Кабінету міністрів України та Міністерства оборони України щодо збільшення обсягів бронювання військовозобов’язаних працівників КАРС «Київська служба порятунку»
  • Про затвердження змін до Порядку часткового відшкодування вартості незалежних джерел електричної енергії, які придбані об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельними кооперативами, обслуговуючими кооперативами, юридичними особами, основний вид діяльності яких 81.10 «Комплексне обслуговування об'єктів», та
  • Про внесення змін до міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров’я столиці» на 2024–2025 роки
  • Про внесення змін до міської цільової програми «Громадське здоров'я» на 2022 - 2025 роки