Депутати Київської міської ради спільно з багатодітними мамами обговорили механізми надання психологічної допомоги дітям, які постраждали в умовах війни

Tool items

У Шевченківському районі депутати Київської міської ради організовують зустрічі з багатодітними мамами з метою створення ефективного механізму надання комплексної психологічної допомоги дітям, які зазнали стресу та постраждали в умовах війни.

За словами депутатки Київської міської ради Юлії Симуніної, у цей складний воєнний час необхідно допомагати дітям впоратись зі стресом та побороти негативні емоції.

«З перших днів повномасштабної російсько-української війни підтримуємо комунікацію з багатодітними сім’ями та надаємо їм гуманітарну допомогу. Наразі спільно з батьками провели зустріч та детально обговорили питання надання психологічної допомоги дітям. Необхідно встановлювати додаткові соціальні гарантії для малечі та створювати комфортне та сприятливе середовище для їх повноцінного розвитку. Ми турбуємось про дітей та спільними зусиллями зробимо все від нас залежне задля збереження здорового майбутнього нації. Я щиро вдячна батькам, які в цей складний воєнний час не падають духом та готові співпрацювати з фахівцями задля захисту дітей», – зазначила Юлія Симуніна.

Депутатка додала, що діти можуть отримати психологічну допомогу в КНП «Клінічна лікарня «Психіатрія». Заклад розташовано по вул. Кирилівська, 103. Контактний телефон: (044) 463-74-79.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про звернення Київської міської ради до Президента України щодо вжиття невідкладних заходів спрямованих на визволення українських військовополонених із російського полону
  • Про передачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАПІТАЛ ПРОДАКШН ПЛЮС» земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на вул. Сім'ї Кульженків, 14 в Оболонському районі міста Києва (344463577)
  • Про звернення Київської міської ради до Голови Верховної Ради України щодо термінового вирішення питання захисту енергетичної інфраструктури
  • Про викуп земельних ділянок та об’єктів нерухомого майна, що на них розміщені для суспільних потреб
  • Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 30 березня 2022 року № 4550/4591 «Про Порядок використання коштів Програми вирішення депутатами Київської міської ради соціально-економічних проблем, виконання передвиборних програм та доручень виборців в умовах воєнного стану»