У Києві відновили роботу тролейбуси №30, №29Д та трамвай №35

Tool items

Відсьогодні, 10 травня, у столиці відновили роботу ще два тролейбусні маршрути №30, №29Д та один трамвайний – №35. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Зокрема, це тролейбусний маршрут №30 від вулиці Милославської до вулиці Кадетський гай з інтервалом руху 25 хвилин та тролейбусний маршрут №29Д від Дарницької площі до Залізничної станції «Зеніт» з інтервалом руху 25 хв. Також відновив роботу трамвайний маршрут №35 від вулиці Сержа Лифаря до станції метро «Лісова» з інтервалом руху 25 хвилин», – сказав Микола Поворозник.

Він наголосив, що місто постійно працює над відновленням маршрутів громадського транспорту.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про продаж земельної ділянки на вул. Бориспільській, 13 у Дарницькому районі м. Києва ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ФІРМА «ДАРНИЦЯ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (381127271)
  • Про збільшення розміру статутного капіталу комунального підприємства виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО»
  • Про створення комунального підприємства «Муніципальне управління побутовими відходами» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
  • Про дострокове припинення повноважень депутата Київської міської ради Порайка А.М.
  • Про звернення Київської міської ради до Комплексу відпочинку «Пуща-водиця» Державного управління справами щодо відмови від права постійного користування на земельну ділянку з кадастровим номером 8000000000:78:318:0003 на вул. Вишгородська, 150 у Оболонському районі міста Києва
  • Про передачу громадянину Рихлевському Дмитру Вікторовичу у приватну власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вул. Олександрівській, 35-А у Шевченківському районі міста Києва (638943994)
  • Про відмову громадянину Конченку Сергію Васильовичу у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва (город) на вул. Лауреатській, 31 у Голосіївському районі міста Києва (655370141)
  • Про відмову громадянину Кубряку Дмитру Володимировичу у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на вул. Коновальця у Печерському районі міста Києва (477018291)
  • Про передачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АВТОБУДІНВЕСТ» земельної ділянки в оренду для будівництва, обслуговування та експлуатації готельно-офісного комплексу на вул. Іллінській, 22/13 (літери «А», «Б» та «Д») у Подільському районі міста Києва (444445484)
  • Про передачу громадянину Кандаурову Володимиру Олексійовичу у приватну власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вул. Макарівській, 5А у Шевченківському районі міста Києва (614082769)