Паркування у столиці наразі безкоштовне, якщо у вас вимагають кошти – викликайте поліцію

Tool items

Паркування у столиці на період воєнного стану залишається безкоштовним. Про це нагадав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«До столиці повертається все більше містян. Поступово збільшується й кількість приватних авто на вулицях міста. Нагадую містянам: паркування у столиці на період воєнного стану залишається безкоштовним. Тому, якщо у вас вимагають кошти за паркування, знайте – це шахраї. Викликайте поліцію!» – закликав Микола Поворозник.

Він додав, що автомобілі, які запарковані в недозволених місцях, особливо на смугах руху громадського транспорту, будуть евакуйовані.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про звернення Київської міської ради до Верховної Ради України щодо підтримки проєкту Закону України №11161 «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та державний реєстр майна,
  • Про звернення Київської міської ради до Кабінету міністрів України та Міністерства оборони України щодо збільшення обсягів бронювання військовозобов’язаних працівників КАРС «Київська служба порятунку»
  • Про затвердження змін до Порядку часткового відшкодування вартості незалежних джерел електричної енергії, які придбані об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельними кооперативами, обслуговуючими кооперативами, юридичними особами, основний вид діяльності яких 81.10 «Комплексне обслуговування об'єктів», та
  • Про внесення змін до міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров’я столиці» на 2024–2025 роки
  • Про внесення змін до міської цільової програми «Громадське здоров'я» на 2022 - 2025 роки
  • Про надання КИЇВСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ОБ’ЄДНАННЮ ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ МІСТА «КИЇВЗЕЛЕНБУД» земельної ділянки в постійне користування для експлуатації скверу на перетині Кільцевої дороги та вул. Зодчих (вздовж озера Віра) у Святошинському районі міста Києва (486391561)
  • Про надання КИЇВСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ОБ'ЄДНАННЮ ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ МІСТА «КИЇВЗЕЛЕНБУД» земельних ділянок в постійне користування для утримання та обслуговування парку відпочинку на вул. Братиславській, 13-15 та вул. Ірини Бекешкіної, 18-а у Дніпровському районі міста Києва (334495906)
  • Про передачу громадянину Харченку Миколі Олександровичу у приватну власність земельної ділянки для колективного садівництва на вул. Луговій, 4 (ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ «САДОВО-ДАЧНИЙ КООПЕРАТИВ «ОРХІДЕЯ-3») у Дарницькому районі міста Києва, мікрорайон Осокорки (692412783)
  • Про передачу громадянину Широкову Станіславу Борисовичу земельної ділянки в оренду для експлуатації та обслуговування нежитлової будівлі автомийного комплексу на вул. Милославській, 28-Е у Деснянському районі міста Києва (239958332)
  • Про передачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛІСОВИЙ КВАРТАЛ» в оренду земельної ділянки для обслуговування об'єктів рекреаційного призначення на Столичному шосе, 149, корп. 45 у Голосіївському районі міста Києва (314313766)