Алла Шлапак: Важливо підтримувати військових та медиків, які на передовій та в операційних щодня борються за життя українців

Tool items

Депутатка Київської міської ради Алла Шлапак спільно з міжнародними партнерами надає гуманітарну допомогу для медиків та військових.

За словами Алли Шлапак, з перших днів війни іноземні організації надають важливу гуманітарну підтримку українцям.

«Завдяки налагодженій співпраці з німецькими партнерами ми отримали велику кількість медикаментів. Частину з них направили батальйонам територіальній обороні селища міського типу Макарів, яке було захоплене російськими окупантами. Також за підтримки наших італійських друзів передали столичним лікарням гуманітарну допомогу: медичні костюми, термоковдри, знеболювальні препарати, перев'язувальні матеріали, фізрозчини, шприци, ін'єкційні системи, катетери та багато іншого», – розповіла Алла Шлапак.

Депутатка наголосила, що важливо підтримувати військових та медиків, які на передовій та в операційних щодня борються за життя українців.

«Доставляємо необхідні продукти харчування та медикаменти до лікарень та поліклінік у Києві. Попри це також надали аптечки першої медичної допомоги розвідникам у місто Дніпро. Дякую усім медичним працівникам за їх важливу роботу в цей складний для нас час», – зазначила Алла Шлапак.

Депутатка підкреслила, що крім цього спільно з командою доставляємо медичне обладнання та ліки в Національну дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит».

«З перших днів війни постійно займаємось пошуком обладнання, медикаментів та продуктів харчування для дитячої лікарні. Зокрема, вдалось залучити фінансову допомогу від наших німецьких друзів та партнерів у розмірі 22 тис. євро, за що я їм дуже вдячна. Також допомагаю медикам та батькам психологічно підтримувати хворих діток. Робимо все необхідне для того, щоб дітки в Охматдиті почували себе безпечно в умовах цієї страшної війни», – розповіла Алла Шлапак.

Депутатка додала, що за період війни вкотре переконалась – для згуртованої жіночої сили немає нічого неможливого. У надскладний для нашої держави час українські жінки стали надійним тилом для наших військовослужбовців, а багато хто взагалі зі зброєю в руках захищає нашу державу.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про дострокове припинення повноважень депутата Київської міської ради Порайка А.М.
  • Про звернення Київської міської ради до Комплексу відпочинку «Пуща-водиця» Державного управління справами щодо відмови від права постійного користування на земельну ділянку з кадастровим номером 8000000000:78:318:0003 на вул. Вишгородська, 150 у Оболонському районі міста Києва
  • Про зміну назви комунального підприємства «ЛІК» м. Києва» та реорганізацію шляхом приєднання комунального підприємства «МІСЬКИЙ МАГАЗИН» виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації)
  • Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 20 січня 2022 року № 4175/4216 «Про затвердження міської цільової програми з організації військової служби, виконання військового обов’язку, мобілізаційної підготовки і територіальної оборони у місті Києві «Захисник Києва» на 2022-2024 роки»
  • Про поновлення приватному акціонерному товариству «АГРОФІРМА «ТЕПЛИЦІ УКРАЇНИ» договору оренди земельної ділянки від 07 серпня 2006 року № 75-6-00299 (зі змінами) на вул. Берковецькій, 6 у Святошинському районі м. Києва (507105232, 710909043)
  • Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 13.07.2023 № 6880/6921 «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають усуненню із публічного простору міста Києва»
  • Про застосування статті 50 Регламенту Київської міської ради, затвердженого рішенням Київської міської ради від 04.11.2021 № 3135/3176 до рішення Київської міської ради від 05.10.2023 № 7125/7166 «Про затвердження Порядку проведення в місті Києві конкурсів з визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації
  • Про зміну типу та найменування деяких закладів загальної середньої освіти Печерського району міста Києва
  • Про застосування статті 50 Регламенту Київської міської ради, затвердженого рішенням Київської міської ради від 04.11.2021 № 3135/3176 до рішення Київської міської ради від 05.10.2023 № 7124/7165 «Про затвердження Порядку проведення в місті Києві електронних консультацій з громадськістю та вивчення громадської думки в електронній формі щодо
  • Про створення комунального підприємства «Муніципальне управління побутовими відходами» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)