Депутати Київської міської ради спільно з волонтерами та бізнесом надають гуманітарну допомогу військовим та цивільним громадянам

Tool items

Депутати Київської міської ради спільно з волонтерами та бізнесом надають гуманітарну допомогу військовим та цивільним громадянам.

За словами депутатки Київської міської ради Лілії Пашинної, цілодобово доставляємо продукти харчування, гарячі обіди та речі першої необхідності для військовослужбовців та мешканців столиці.

«Ми працюємо спільно з волонтерами, Громадськими центрами соціально-гуманітарної допомоги, бізнесом та підтримуємо один одного в цей складний воєнний час. Доставляємо до столиці гуманітарну допомогу, розсортовуємо товари та передаємо одяг, взуття для людей, які втратили свої домівки та перебувають у тимчасових помешканнях. Також доставляємо продукти харчування, а також адресно спільно з нашими волонтерами розвозимо сухі пайки та солодощі для людей, які знаходяться в бомбосховищах та потребують допомоги. Щоденно роздаємо сотні порцій гарячих обідів для захисників України та цивільних людей. Продовжуємо нашу роботу, готуємо ще більше гарячих обідів та створюємо резерв продуктів харчування для мешканців», – наголосила Лілія Пашинна.

Депутатка додала, що з початку війни за сприяння патріотично налаштованих закладів харчування, які не залишилися осторонь й допомагають перемогти ворога, забезпечили гарячими обідами понад 60 тисяч захисників столиці та цивільних, які зараз потребують підтримки.

Нагадаємо, за ініціативи Київського міського голови Віталія Кличка працює Гуманітарний штаб Києва з метою створення резерву провіанту, медикаментів та своєчасної допомоги соціально незахищеним категоріям населення.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про дострокове припинення повноважень депутата Київської міської ради Порайка А.М.
  • Про звернення Київської міської ради до Комплексу відпочинку «Пуща-водиця» Державного управління справами щодо відмови від права постійного користування на земельну ділянку з кадастровим номером 8000000000:78:318:0003 на вул. Вишгородська, 150 у Оболонському районі міста Києва
  • Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 20 січня 2022 року № 4175/4216 «Про затвердження міської цільової програми з організації військової служби, виконання військового обов’язку, мобілізаційної підготовки і територіальної оборони у місті Києві «Захисник Києва» на 2022-2024 роки»
  • Про запровадження щорічного міського конкурсу «Мистецькі Горизонти»
  • Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 14 грудня 2023 року № 7531/7572 «Про бюджет міста Києва на 2024 рік»
  • Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 13.07.2023 № 6880/6921 «Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають усуненню із публічного простору міста Києва»
  • Про застосування статті 50 Регламенту Київської міської ради, затвердженого рішенням Київської міської ради від 04.11.2021 № 3135/3176 до рішення Київської міської ради від 05.10.2023 № 7125/7166 «Про затвердження Порядку проведення в місті Києві конкурсів з визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації
  • Про зміну типу та найменування деяких закладів загальної середньої освіти Печерського району міста Києва
  • Про застосування статті 50 Регламенту Київської міської ради, затвердженого рішенням Київської міської ради від 04.11.2021 № 3135/3176 до рішення Київської міської ради від 05.10.2023 № 7124/7165 «Про затвердження Порядку проведення в місті Києві електронних консультацій з громадськістю та вивчення громадської думки в електронній формі щодо
  • Про створення комунального підприємства «Муніципальне управління побутовими відходами» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)