Валентин Мондриївський: Із 22 листопада учні столичних шкіл повернуться за парти

Tool items

Із 22 листопада у столичних закладах освіти відновлюють очне навчання. Відповідне рішення ухвалила Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Місто відновлює очне навчання у школах. Таке рішення комісія ухвалила, спираючись на два основних фактори: стійка динаміка  зниження рівня госпіталізації хворих на COVID-19 та зниження відсотка завантаженості ліжок із киснем у столичних лікарнях. Усі столичні заклади середньої освіти, незалежно від типу та форми власності, можуть відновити навчання у приміщеннях за умови дотримання протиепідемічних вимог, що встановлені урядом для «червоної» зони», – зазначив Валентин Мондриївський.

Заступник голови КМДА підкреслив, що всі школи готові з 22 листопада прийняти учнів та поновити очний навчальний процес. Валентин Мондриївський нагадав, що навчання у столичних школах не припинялося і після осінніх канікул тривало у дистанційному режимі.

«Школярі весь цей час продовжували навчання дистанційно. Такий формат ще з минулих локдаунів відпрацьований і власне педагогами, і школярами, і їхніми батьками», – додав Валентин Мондриївський.

Нагадаємо, що в Києві вакциновані більше 95% освітян.

«Вакцинація – це єдиний спосіб перемогти епідемію. Тож закликаю всіх якнайшвидше вакцинуватися від COVID-19, щоб зберегти власне здоров’я та здоров’я своїх близьких. І, звичайно, не варто забувати про елементарні заходи безпеки: маски та дотримання дистанції», – закликав заступник голови КМДА.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про дострокове припинення повноважень депутата Київської міської ради Порайка А.М.
  • Про звернення Київської міської ради до Комплексу відпочинку «Пуща-водиця» Державного управління справами щодо відмови від права постійного користування на земельну ділянку з кадастровим номером 8000000000:78:318:0003 на вул. Вишгородська, 150 у Оболонському районі міста Києва
  • Про зміну назви комунального підприємства «ЛІК» м. Києва» та реорганізацію шляхом приєднання комунального підприємства «МІСЬКИЙ МАГАЗИН» виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації)
  • Про проведення перевірки належного виконання умов договорів оренди, позички та охоронних договорів укладених щодо комунального майна територіальної громади міста Києва, здійснення контролю за використанням такого майна, орендарем чи користувачем (позичальником) якого є релігійні організації (об’єднання), керівний центр (управління) яких
  • Про особливості звільнення самовільно зайнятих та самовільно забудованих релігійними організаціями (об’єднаннями), керівний центр (управління) яких знаходиться за межами України в державі, яка законом визнана такою, що здійснила військову агресію проти України та/або тимчасово окупувала частину території України, чи які мають канонічні та
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ НАУКОВО-ВИРОБНИЧОМУ ЦЕНТРУ «ЄВРОДІМ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на перетині вулиць Старонаводницької та Лаврської у Печерському районі міста Києва (
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГІЛЬДІЯ НЕРУХОМОСТІ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на просп. Валерія Лобановського, 116 у Голосіївському районі міста Києва (776473016)
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГІЛЬДІЯ НЕРУХОМОСТІ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на просп. Відрадному, 105 у Солом'янському районі міста Києва (472013612)
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГІЛЬДІЯ НЕРУХОМОСТІ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на просп. Відрадному, 105 у Солом'янському районі міста Києва (572001061)
  • Про надання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, обслуговування об'єктів транспортної інфраструктури (заїзди/виїзди) на вул. Академіка Заболотного, 174-а у Голосіївському районі міста Києва (370188786)