У парку «Позняки» з‘явиться Алея нот Кузьми Скрябіна

Tool items

У Дарницькому районі у парку «Позняки» споруджують Алею нот Кузьми Скрябіна.

Як наголосили у Дарницькій районній державній адміністрації, цей соціальний проєкт реалізують завдяки зусиллям громади та підтримки меценатів. Алея буде у формі гітари, з нотами вздовж доріжки та гранітним каменем по центру.

Наразі на ділянці встановлюють світломузичну інсталяцію, яка буде світитися вночі. На інсталяцію прикріплять датчики, які при наближенні людини вмикатимуть музику Скрябіна. На грифі гітари розташують ноти, як у пісні «Старі фотографії», а на кожній з них буде ім’я певного українського артиста.

Алею планують відкрити наприкінці травня 2021 року.

Нагадаємо, що у 2015 році столична влада та українські музиканти у парку «Позняки» висадили дерева у пам’ять про Кузьму Скрябіна.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про звернення Київської міської ради до Президента України щодо вжиття невідкладних заходів спрямованих на визволення українських військовополонених із російського полону
  • Про передачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАПІТАЛ ПРОДАКШН ПЛЮС» земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на вул. Сім'ї Кульженків, 14 в Оболонському районі міста Києва (344463577)
  • Про звернення Київської міської ради до Голови Верховної Ради України щодо термінового вирішення питання захисту енергетичної інфраструктури
  • Про викуп земельних ділянок та об’єктів нерухомого майна, що на них розміщені для суспільних потреб
  • Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 30 березня 2022 року № 4550/4591 «Про Порядок використання коштів Програми вирішення депутатами Київської міської ради соціально-економічних проблем, виконання передвиборних програм та доручень виборців в умовах воєнного стану»
  • Про надання громадянці Грисюк Ользі Самуїлівні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у пров. Олександра Воїнова, 11 у Подільському районі міста Києва (201945248)
  • Про відмову громадянці Філімоновій Вірі Петрівні у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у пров. 4-му Садовому, 27 у Деснянському районі міста Києва (473019039)
  • Про надання КИЇВСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ земельної ділянки в постійне користування для експлуатації та обслуговування будівель закладів освіти на вул. Білоруській, 22 у Шевченківському районі міста Києва (621174415)
  • Про надання Управлінню освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації земельної ділянки в постійне користування для експлуатації та обслуговування будівель і споруд закладу освіти (спеціалізованої школи-інтернату № 25) на вул. Ф. Максименка, 28 у Оболонському районі міста Києва (462414499)
  • Про надання ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, експлуатації та обслуговування комплектної трансформаторної підстанції на вул. Лісній в Оболонському районі міста Києва (413018504)