Київрада додатково виділила 21,5 млн грн на цільову програму “Діти. Сім’я. Столиця”

Tool items

Київрада додатково виділила 21,5 млн грн на цільову програму “Діти. Сім’я. Столиця”

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до міської цільової програми “Діти. Сім’я. Столиця на 2016-2018роки”.

Дана Програма впроваджується у трьох основних напрямках: захист прав та інтересів дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, соціальна робота з вразливими категоріями сімей, а також внутрішньо переміщеними особами та сім’ями учасників АТО. Поряд з цим, програмою фінансується діяльність 13 закладів соціального спрямування, які надають спеціалізовані послуги населенню столиці.

Відповідно до змін, збільшено обсяги фінансування заходів програми на 2017 рік на 21,5 млн грн. В тому числі за рахунок коштів загального фонду – 12,8 млн грн. та коштів спеціального фонду на проведення капітального ремонту та придбання предметів довгострокового користування – 8, 7 млн грн.

Крім того, у зв’язку з перейменуванням Служби у справах дітей в Службу у справах дітей та сім’ї та фактичною передачею функцій у сфері реалізації сімейної політики, підпорядкуванням ряду нових установ, до програми внесено новий пункт 16,9 – «Реалізація соціально-культурологічних районних та міських заходів щодо відзначення державних свят та пам`ятних дат українського народу для сімей, які потрапили в зону уваги соціальних служб» виконавцями яких є Районні центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Відповідні зміни підтримали 91 депутат. 

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про звернення Київської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.2023 № 76 «Деякі питання реалізації положень Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час».
  • Про внесення змін та доповнень до Регламенту Київської міської ради, затвердженого рішенням Київської міської ради від 04.11.2021 № 3135/3176 та Положенням про постійні комісії Київської міської ради, затвердженого рішенням Київської міської ради від 29.02.2024 № 7796/7837
  • Про затвердження Угоди про підготовку кредитного фінансування
  • Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 20 січня 2022 року № 4175/4216 «Про затвердження міської цільової програми з організації військової служби, виконання військового обов’язку, мобілізаційної підготовки і територіальної оборони у місті Києві «Захисник Києва» на 2022‒2024 роки»
  • Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Києва» у 2024 році
  • Про продаж на земельних торгах земельних ділянок (або права оренди на них) на вул. Петра Вершигори у Дніпровському районі м. Києва (615734949)
  • Про внесення змін та доповнень до Регламенту Київської міської ради, затвердженого рішенням Київської міської ради від 04.11.2021 №3135/3176 та Положення про постійні комісії Київської міської ради, затвердженого рішенням Київської міської ради від 29.02.2024 № 7796/7837
  • Про внесення змін до Порядку здійснення компенсації за послуги у сфері фізичної культури та спорту, які надаються спортивними клубами міста Києва
  • Про звернення Київської міської ради до Верховної Ради України щодо підтримки проєкту Закону України №11161 «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та державний реєстр майна,
  • Про звернення Київської міської ради до Кабінету міністрів України та Міністерства оборони України щодо збільшення обсягів бронювання військовозобов’язаних працівників КАРС «Київська служба порятунку»