У мерії визначають відповідальних за 27 електронних петицій

Tool items

У мерії визначають відповідальних за 27 електронних петицій

За реалізацію кожної успішної е-петиції, яка наразі набрала понад 10 тисяч голосів, має відповідати конкретна особа, згідно із новим Положенням про порядок подання та розгляду електронних петицій, який затвердила Київрада 9 лютого 2017 року. Про це нагадав секретар Київради Володимир Прокопів. Він зазначив, що звернувся до міського голови щодо визначення відповідальних посадових осіб за опрацювання е-звернень, аби пришвидшити реалізацію петицій.

“Тепер петиції до міської влади розглядатимуть та реалізовуватимуть за абсолютно новою, більше ефективною процедурою. Відповідно до нового положення, Київський міський голова визначає відповідальних посадових осіб.  
Це може бути перший заступник, заступник або керівник апарату міськдержадміністрації. Тут хочу наголосити — наше завдання не лише втілювати у життя нові успішні петиції. Треба реалізувати і ті звернення, які більше року просто нікуди не рухаються через бюрократичні процедури. Тому звернувся до мера, аби якомога швидше призначити відповідальних і за ті петиції, які чомусь підзабули”, - зазначає секретар Київради Володимир Прокопів.

Загалом, наразі на розгляді, на тому чи іншому етапі реалізації, перебувають 27 підтриманих петицій. На сьогодні визначають осіб, які відповідатимуть за втілення цих ініціатив у життя.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про звернення Київської міської ради до Верховної Ради України щодо підтримки проєкту Закону України №11161 «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та державний реєстр майна,
  • Про звернення Київської міської ради до Кабінету міністрів України та Міністерства оборони України щодо збільшення обсягів бронювання військовозобов’язаних працівників КАРС «Київська служба порятунку»
  • Про затвердження змін до Порядку часткового відшкодування вартості незалежних джерел електричної енергії, які придбані об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельними кооперативами, обслуговуючими кооперативами, юридичними особами, основний вид діяльності яких 81.10 «Комплексне обслуговування об'єктів», та
  • Про внесення змін до міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров’я столиці» на 2024–2025 роки
  • Про внесення змін до міської цільової програми «Громадське здоров'я» на 2022 - 2025 роки
  • Про надання Комунальному підприємству «Святошинське лісопаркове господарство» у постійне користування земельної ділянки для цілей підрозділів 09.01-09.02, 09.04-09.05 та для збереження та використання земель природно-заповідного фонду на території 73 кварталу Святошинського лісництва у Святошинському районі міста Києва (354428396)
  • Про надання КИЇВСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ОБ'ЄДНАННЮ ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ МІСТА «КИЇВЗЕЛЕНБУД» земельної ділянки в постійне користування для утримання та експлуатації скверу на розі вул. Кирилівської та вул. Куренівської в Оболонському районі міста Києва (470448253)
  • Про надання комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» Подільського району м. Києва земельної ділянки в постійне користування для обслуговування та експлуатації медичного закладу на вул. Кирилівській, 107 у Подільському районі міста Києва (693793984)
  • Про відмову громадянці Гладкій Аліні Геннадіївні у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на вул. Кубанській, 15 у Солом'янському районі міста Києва (570801680)
  • Про передачу громадянці Васильченко Світлані Геннадіївні у приватну власність земельної ділянки для колективного садівництва на вул. Степовій, 6 (ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ «САДОВО-ДАЧНИЙ КООПЕРАТИВ «ОРХІДЕЯ-3») у Дарницькому районі міста Києва, мікрорайон Осокорки (775360274)