У столиці для дітей з деокупованих і прифронтових територій провели майстер-клас «Квітка перемоги»

Tool items

У столиці для дітей з деокупованих і прифронтових територій провели майстер-клас «Квітка перемоги». Захід відбувся за ініціативи депутата Київської міської ради Тараса Криворучка у партнерстві з Територіальним центром соціального обслуговування Дніпровського району та представництвом Міжнародної організації охорони здоров’я та гуманітарної допомоги в Україні «Project HOPE Ukraine». 

Як зазначив Тарас Криворучко, такі заходи допомагають дітям відчути себе частиною спільноти, знайти нових друзів, розвивати свої таланти, надихнутись новим і пізнати себе з іншого боку. 

«На дітей випало багато випробувань. У кожного з них своя історія, яку довелось прожити під час війни, біль, який довелось пізнати. Вони разом з родинами вимушені були залишити свої домівки через війну. У багатьох з них – батько на фронті, або загинув, захищаючи Україну. Ці діти вже бачили багато біди та людського болю. Вони потребують нашої уваги і турботи, оскільки втратили не тільки своє звичне середовище, але й залишилися без друзів і звичних занять. Ми повинні зробити все можливе, щоб забезпечити їм можливості для розвитку і щасливого дитинства. Це включає як фізичну, так і емоційну підтримку, доступ до освіти та різних творчих активностей. Кожна посмішка дитини, кожні щасливі оченятка зараз – це як промінчик світла в темряві. Робимо, що повинні», – наголосив Тарас Криворучко. 

Депутат додав, що всі учасники майстер-класу отримали в подарунок гру «Маленькі вчинки – великі зміни» розроблену Департаментом суспільних комунікацій КМДА, яка розвиває здібності до комунікації з друзями, батьками, навколишнім світом.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про звернення Київської міської ради до Верховної Ради України щодо підтримки проєкту Закону України №11161 «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та державний реєстр майна,
  • Про звернення Київської міської ради до Кабінету міністрів України та Міністерства оборони України щодо збільшення обсягів бронювання військовозобов’язаних працівників КАРС «Київська служба порятунку»
  • Про затвердження змін до Порядку часткового відшкодування вартості незалежних джерел електричної енергії, які придбані об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельними кооперативами, обслуговуючими кооперативами, юридичними особами, основний вид діяльності яких 81.10 «Комплексне обслуговування об'єктів», та
  • Про внесення змін до міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров’я столиці» на 2024–2025 роки
  • Про внесення змін до міської цільової програми «Громадське здоров'я» на 2022 - 2025 роки