У Київській міській раді школярі дізнались про особливості місцевого самоврядування та поділились ініціативами щодо організації освітнього процесу

Tool items

Депутатка Київської міської ради Вікторія Муха обговорила з учнями 7-10 класів та викладачами закладу загальної середньої освіти №72 роль органу місцевого самоврядування та особливості роботи Київської міської ради.

Як зазначила Вікторія Муха, київські школярі мають можливість напряму спілкуватися  з представниками депутатського корпусу та ділитися власними напрацюваннями щодо організації освітнього процесу.

«Розповіла про роль місцевого самоврядування та особливості роботи Київської міської ради. І собі учні напрацювали проєкти та мали можливість у стінах Київської міської ради презентувати їх та приймати рішення колегіально, шляхом голосування. Серед учнівських ініціатив та ідей переважали способи задля поглибленого вивчення предметів, що будуть винесені на національний мультипредметний тест, запровадження більшої кількості проєктів, спрямованих на розвиток особистісного та творчого потенціалу учнів. Відкритість та конструктивний діалог, щире бажання робити заклад освіти кращим – запорука успіху та змін. Впевнена, що підтримані проєкти мають бути реалізовані, інші ж – доопрацьовані та в майбутньому також знайдуть своє місце для втілення», – розповіла Вікторія Муха.

-A A +A

Читайте також

Розширений пошук

  • Про звернення Київської міської ради до Верховної Ради України щодо підтримки проєкту Закону України №11161 «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та державний реєстр майна,
  • Про звернення Київської міської ради до Кабінету міністрів України та Міністерства оборони України щодо збільшення обсягів бронювання військовозобов’язаних працівників КАРС «Київська служба порятунку»
  • Про затвердження змін до Порядку часткового відшкодування вартості незалежних джерел електричної енергії, які придбані об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельними кооперативами, обслуговуючими кооперативами, юридичними особами, основний вид діяльності яких 81.10 «Комплексне обслуговування об'єктів», та
  • Про внесення змін до міської цільової програми «Підтримка та розвиток галузі охорони здоров’я столиці» на 2024–2025 роки
  • Про внесення змін до міської цільової програми «Громадське здоров'я» на 2022 - 2025 роки
  • Про надання Комунальному підприємству «Святошинське лісопаркове господарство» у постійне користування земельної ділянки для цілей підрозділів 09.01-09.02, 09.04-09.05 та для збереження та використання земель природно-заповідного фонду на території 73 кварталу Святошинського лісництва у Святошинському районі міста Києва (354428396)
  • Про надання КИЇВСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ОБ'ЄДНАННЮ ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ МІСТА «КИЇВЗЕЛЕНБУД» земельної ділянки в постійне користування для утримання та експлуатації скверу на розі вул. Кирилівської та вул. Куренівської в Оболонському районі міста Києва (470448253)
  • Про надання комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» Подільського району м. Києва земельної ділянки в постійне користування для обслуговування та експлуатації медичного закладу на вул. Кирилівській, 107 у Подільському районі міста Києва (693793984)
  • Про відмову громадянці Гладкій Аліні Геннадіївні у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на вул. Кубанській, 15 у Солом'янському районі міста Києва (570801680)
  • Про передачу громадянці Васильченко Світлані Геннадіївні у приватну власність земельної ділянки для колективного садівництва на вул. Степовій, 6 (ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ «САДОВО-ДАЧНИЙ КООПЕРАТИВ «ОРХІДЕЯ-3») у Дарницькому районі міста Києва, мікрорайон Осокорки (775360274)